KEMP rijschool Almere

Grootste autorijschool in Almere en omgeving

Rijopleidingen en beroepsopleidingen volgen doe je bij KEMP Rijopleidingen in Almere. KEMP Rijopleidingen is de  grootste autorijschool van Flevoland: al sinds 1989 verzorgen wij opleidingen op maat voor verschillende rijbewijzen.

Naast autorijlessen – onder de vlag van ANWB Rijopleiding – biedt KEMP Rijopleidingen aan voor onder meer motor, scooter, vrachtauto, aanhangwagen, autobus, taxi, nascholing en voor vaarbewijs 1 en 2. Door ons ruime aanbod weten cursisten ons steeds beter te vinden.

KEMP Rijschool Almere

(alleen opstaplocatie voor motor)

Markerkant 15-18
1314 AX Almere
Tel: 036 538 4442

Team Almere

Ons team bestaat uit ruim 80 enthousiaste rijcoaches en behulpzame kantoormedewerkers. Samen streven wij ernaar om jou een rijopleiding op maat aan te bieden. Ons kantoorpersoneel staat jou altijd met een glimlach te woord. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of indien je vragen hebt! Als je een proefles hebt gepland, haalt de rijcoach jou op waar en wanneer jou het beste uitkomt. Vervolgens ga je, samen met de rijcoach, werken aan jouw rijtechnieken. Dit doe je aan de hand van een persoonlijk lesplan. Zo bereid je je perfect voor op het praktijkexamen!

Team Kemp ANWB

Team ANWB Rijopleiding Almere, Lelystad, Hilversum, Gooi en Vechtstreek, Zwolle, Harderwijk & Team KEMP Rijopleidingen