Autorijbewijs

Snel je autorijbewijs halen bij autorijschool KEMP: door meerdere keren per week te lessen, krijg je autorijden rap onder de knie. Je autorijbewijs halen kan al binnen één maand. Jouw rijcoach houdt je voortgang zorgvuldig bij, zodat je elke rijles wordt uitgedaagd met praktijkoefeningen op jouw niveau. Wij voeren onze autorijlessen in Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Zwolle en Almere uit onder de vlag van ANWB Rijopleiding. De lesmethode van de ANWB Rijopleiding bereidt jou perfect voor op het examen!

Kom bij rijschool KEMP

Meld je aan bij rijschool KEMP voor een uitstekende ervaring. Beoordeeld met een 8,7 door jouw voorgangers.

Actie
Training tegen stress voor rijexamen?

Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen!

Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining.

Wat kun je verwachten?

Proefles

Je rijopleiding begint altijd met een proefles. Dit is een rijles van een uur, waarbij jij kennis maakt met de auto en natuurlijk je rijcoach. Onze rijcoaches zijn allemaal ervaren en gecertificeerd om rijles te geven. Nadat je een uur hebt proefgereden, zal de rijcoach de les met jou nabespreken. Je krijgt een persoonlijk lesadvies mee met het geadviseerde aantal lesuren dat jij nodig hebt. Een proefles kost €35,-, maar deze is gratis indien jij besluit je rijbewijs bij ons te halen (bij afname van een pakket met minimaal 20 lesuren)! Klik hier om je aan te melden voor een proefles.

ANWB Rijopleiding Autorijbewijs

Theorie (online)

Theorie (online)

Als jij besloten hebt dat je je autorijbewijs wilt halen, moet je je theoriecertificaat halen. Deze behaal je door een theorie-examen op een CBR-locatie af te leggen. Ter voorbereiding op het theorie-examen raden wij jou aan om een theoriecursus te volgen. Tijdens deze cursus worden alle verkeersregels inhoudelijk besproken en zal je een aantal oefenexamens maken. Wij organiseren deze cursussen om de week via Microsoft Teams. Tijdens deze cursus word je live begeleid door een docent. Meer informatie over online theorieles volgen, vind je hier.

Volg jij liever individuele theorieles? Dat is ook mogelijk! Bij ons kun je privéles op maat volgen.

Om alle verkeersregels te leren en toe te kunnen passen, raden wij je ook aan om een theorieboek en e-learning aan te schaffen. In het theorieboek worden alle regels en verkeersborden uitgelegd en met e-learning kun je eindeloos examens oefenen. Op deze manier ben je helemaal klaar voor het theorie-examen!

Simulator

Wij hebben in onze vestigingen in Lelystad, Harderwijk en Hilversum rijsimulatoren staan. Op de simulator kun je de basisvaardigheden leren voordat je de weg op gaat. Je leert onder andere hoe je moet koppelen, schakelen, sturen en kijken.

Praktijklessen

Als jij er klaar voor bent, kun je beginnen met praktijklessen. Je kunt bij onze rijschool kiezen tussen schakel- of automaatrijlessen. Voor automaatlessen maken wij gebruik van elektrische auto’s. Let op: je mag al vanaf 16,5 jaar de weg op! Ook hoef je nog niet je theoriecertificaat te hebben voordat je de weg op gaat. Je kunt dus gewoon praktijklessen volgen terwijl je bezig bent met je theorie. De rijcoach houdt constant jouw ontwikkelingen bij en evalueert elke les samen met jou, zodat je weet hoe jij ervoor staat. Van het bedienen van de auto tot complexe verkeerssituaties, jouw rijcoach helpt je er doorheen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid je praktijkexamen in gaat!

Examenspanning reductietraining

Vind jij rijexamen doen spannend? Je bent niet de enige! Wij organiseren regelmatig een examenspanningsreductietraining (ESRT) om ervoor te zorgen dat jij met vertrouwen het examen in gaat. De training is gratis voor KEMP en ANWB-leerlingen. Voor leerlingen van externe rijscholen kost de ESRT €15,-.

Tussentijdse Toets

Een tussentijdse toets (TTT) is een soort proefexamen. Je gaat een examenrit rijden, samen met een CBR-examinator. De setting is dus hetzelfde als een echt examen. Aan het einde van de rit zal de examinator jou vertellen wat al goed gaat, maar ook waar je nog even aan zal moeten werken om het praktijkexamen te halen. En als je de bijzondere verrichtingen voldoende uitvoert, krijg je daarvoor vrijstelling tijdens het eerstvolgende praktijkexamen!

Praktijkexamen

Als jij er klaar voor bent, kun je een praktijkexamen inplannen. Samen met een CBR-examinator ga je een examenrit van 55 minuten rijden. Als je deze rit voldoende aflegt, ben je uiteraard geslaagd voor je rijexamen! Indien je niet slaagt, kun je een herexamen inplannen voor een tweede poging.

Geslaagd! Wat nu?

Als je geslaagd bent voor je praktijkexamen, hoef je alleen nog je rijbewijs aan te vragen. Dit doe je bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Deze kun je na ongeveer een week ophalen en dan kun je veilig de weg op!

Prijzen

Voor onze prijzen verwijzen wij je graag door naar een van onderstaande vestigingen.
Hier kan je gelijk een reservering maken voor een proefles of een lespakket aanvragen.
Hier vindt je ook alles over de kosten die komen kijken bij het halen van je rijbewijs:

Prijzen

Voor onze prijzen verwijzen wij je graag door naar een van onderstaande vestigingen.
Hier kan je gelijk een reservering maken voor een proefles of een lespakket aanvragen.
Hier vindt je ook alles over de kosten die komen kijken bij het halen van je rijbewijs: