Over rijschool Kemp

Kemp Rijopleidingen is een rijschool met jarenlange ervaring in de branche. Wij verzorgen rijlessen van hoge kwaliteit met ervaren en enthousiaste rijcoaches. Van je bromfietsrijbewijs tot je vrachtautorijbewijs, of zelfs je vaarbewijs, iedereen kan bij ons terecht. Met onze persoonlijke en flexibele aanpak, helpen wij jou veilig de weg op!

Ons verhaal

KEMP Rijopleidingen BV is in 1989 begonnen onder de naam ‘Rijschool Erik Kemp’ in Lelystad. Erik Kemp is destijds gestart met één lesauto. Inmiddels is de rijschool uitgegroeid tot één van de grootste en meest diverse rijscholen in Flevoland. Het aantal categorieën van onze rijschool is in de loop der jaren flink uitgebreid. Zo geven wij, naast autorijles, ook rijlessen en opleidingen voor het scooter- en motorrijbewijs, bus, vrachtauto, code 95, nascholing voor chauffeurs, vaarbewijs et cetera. In 2010 zijn wij verhuisd van ons kantoor aan huis, naar ons moderne pand met drie theorielokalen en eigen oefenterrein aan de Artemisweg 220 in Lelystad. Daarnaast voeren wij sinds 2014 onze autorijlessen uit onder de vlag van de ‘ANWB Rijopleiding’. Hiermee zijn wij actief in Lelystad, Harderwijk, Almere, Hilversum en Zwolle.

brommer rijles
Over Rijschool Kemp

Groen rijden

Om ons aandeel in de milieuvervuiling zo veel mogelijk te beperken, zijn wij veel bezig met de ontwikkeling van het elektrisch rijden. Sinds 2018 rijden wij alle bromfietslessen op elektrische scooters van het merk Emco. Ook maken wij al jaren gebruik van een elektrische Aixam brommobiel. Wij zijn extreem enthousiast over de elektrische voertuigen in ons wagenpark! Ons hart ging dan ook sneller kloppen na de introductie van de elektrische Volkswagen ID.3. Sinds oktober 2020 rijden wij met twee elektrische Volkswagens om onze automaatlessen mee uit te voeren in Lelystad en Hilversum. Door ons continu te blijven ontwikkelen, hopen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Betrouwbare en gecertificeerde rijschool

Rijschool KEMP is aangesloten bij de FAM (Federatie Autorijschool Management), voert autorijlessen uit i.s.m. de ANWB Rijopleiding en is gecertificeerd VTL-opleider in de Transport & Logistiek.