Extra Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus, verzoeken wij dringend aan alle leerlingen om een (eigen) mondkapje te dragen tijdens de praktijklessen.

Daarnaast is iedereen die één van onze vestigingen bezoekt, verplicht om een (eigen) mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af in de wachtruimte of een theorielokaal. Lukt het niet om 1,5 meter afstand te houden? Dan moet het mondkapje weer op!

Het plannen van rijlessen of examens gebeurt zoveel mogelijk telefonisch om contactmomenten bij de receptie te beperken.

Wij hopen op ieders begrip en medewerking.

 

Lessen

Vanaf 3 maart 2021 mogen er weer praktijklessen gegeven worden!

Vanaf 3 maart 2021 mogen wij weer de weg op! Ook alle praktijkexamens, toetsen en rijtesten gaan weer door bij het CBR. Dat geldt ook voor de praktijktoetsen en de praktische nascholing voor het beroepsvervoer.

Uiteraard moeten wij nog steeds rekening houden met het Coronavirus. Voor de rijschoolbranche is er een protocol geschreven, welke is samengesteld door de BOVAG, CBR, FAM, IBKI, KNMV, LBKR, ANWB en VRB. Leerlingen worden per categorie op de hoogte gebracht van het betreffende protocol. Het protocol voor bezoekers op onze vestigingen kan je lezen in het volgende document: Protocol voor bezoekers.